Tel: 0344 615 085

CNIB in Arnhem

Het CNIB opereert vanuit Tiel en heeft heeft Arnhem als een van haar belangrijkste werkgebieden.
Na het verstrijken van de betalingsdatum die door u aan de debiteur/schuldenaar is gesteld, nemen wij het van u over. Wij controleren, registreren en incasseren. Wij werken volgens een vaste werkwijze. Uw debiteur/schuldenaar krijgt een eerlijke en unieke kans tot het treffen van een betalingsregeling of het doen van een betaling. Betaalt hij niet, dan hebben wij een unieke aanpak!

Schriftelijk aanmanen

CNIBT verzendt de eerste aanmaning per post aan uw debiteur in onze bekende envelop met verticale paarse balk, waarop de aanduiding: Centraal Nederlands IncassoBureau Tiel. Onze eerste aanmaning biedt uw debiteur/schuldenaar de mogelijkheid, bij volledige betaling van de vordering ineens, de helft van de wettelijk toegestane incassokosten te voldoen. Bij de tweede aanmaning zal uw debiteur/schuldenaar de volledig wettelijk toegestane incassokosten dienen te voldoen. Wanneer hierna nog steeds geen betaling plaatsvindt, volgt de derde en tevens laatste stap.

Persoonlijk incassobezoek

Deze derde aanmaning zal persoonlijk worden bezorgd door onze pakketdienst. De stap is niet prettig voor uw debiteur/schuldenaar, omdat onze pakketbussen zijn voorzien van een duidelijke opdruk:

Centraal Nederlands Incassobureau Tiel

De envelop met daarin de vordering wordt persoonlijk overhandigd door een medewerker van het CNIB. Deze medewerker is gekleed in een herkenbaar uniform, inclusief een aktetas met duidelijke opdruk in rode letters. Deze aanmaning zal tevens een aankondiging gerechtelijke procedure zijn.

Gerechtelijke procedure

Ons kantoor heeft zeer veel ervaring in direct korte trajecten/ beslagleggingen en als laatste stap faillissement/executieverkoop. Wij werken met gerenommeerde deurwaarders en advocatenkantoren door de hele EU. Wij weten dat iedere vordering een verhaal op zich is, wij bespreken een case met u persoonlijk vanaf een bepaald bedrag. Uw belang staat voorop. Uw goede naam is bij ons in goede handen. Uw debiteur/schuldenaar moet er op een fatsoenlijke wijze op worden gewezen dat het moment van betalen nu toch echt is gekomen.

Vrijblijvend advies

Neemt u vrijblijvend contact met ons op: post@cnibt.nl of 0344-615085 of vul het formulier in op deze pagina.

Ja, Ik wil vrijblijvend informatie

  Naam: *

  Uw email: *

  Onderwerp: *

  Opmerking:

  [recaptcha]

  cnib

  Informatie

  Categorie├źn