Tel: 0344 615 085

Incassoprocedure opstarten Nijmegen

Zodra u overweegt om een incassoprocedure in Nijmegen te starten, doet u er goed aan contact met CNIBT op te nemen. Een incassoprocedure die wij uitvoeren biedt u snel duidelijkheid en leidt in de meeste situaties tot positieve resultaten.

Effectieve incassoprocedure

De incassoprocedure in Nijmegen, kan alleen effectief uitgevoerd worden, wanneer ook het debiteurenbeheer goed in orde is. Wanneer u een heldere overeenkomst heeft afgesloten, duidelijke algemene voorwaarden hebt gesteld, de factuur tijdig heeft verstuurd en eventueel een herinnering en ingebrekestelling heeft verstuurd, is de basis correct.

Doeltreffende benadering

Als het debiteurenbeheer niet heeft geleid tot het gewenste effect, kunt u ons incassobureau inschakelen om de minnelijke incassofase te verzorgen. Tijdens de minnelijke incasso, zorgen wij voor het versturen van de nodige aanmaningen en ingebrekestellingen, zodat uw debiteur tijdens de incassoprocedure doeltreffend wordt benaderd.

Heldere adviezen

De gerechtelijke incassofase gaat in op het moment dat ook de minnelijke incassoprocedure geen effect heeft en u besluit de vordering over te dragen aan een deurwaarder. De deurwaarder kan, in tegenstelling tot een incassobureau, een dagvaarding uitbrengen. De opdracht aan de deurwaarder kunt u in samenwerking met ons verrichten. Bovendien kunt u te allen tijde bij ons terecht voor eerlijk en helder advies over de juiste incassoprocedure in Nijmegen en omgeving.

Ja, Ik wil vrijblijvend informatie

  Naam: *

  Uw email: *

  Onderwerp: *

  Opmerking:

  [recaptcha]

  cnib

  Informatie

  Categorie├źn